2/5 - למתכון דירוג של 19 חובבי בישול

מתכון כדורי שניצל פריכים וטעימים שאי אפשר להפסיק לאכול

כדורי שניצל הם טוויסט מענג על מנת השניצל הקלאסי. מוצאו מאוסטריה, השניצל מורכב בדרך כלל מבשר לחם ומטוגן, לרוב בשר עגל או חזיר. אבל עם כדורי שניצל, אנחנו לוקחים דברים לרמה חדשה לגמרי של טעמים! כדורים בגודל ביס אלה מושלמים למסיבות, חטיפים, או אפילו כמנה עיקרית. הם פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, ומפוצצים בטעם בכל ביס. בין אם אתה חובב שניצל או חדש במנה, כדורי השניצל האלה בטוח יהפכו למועדפים ברפרטואר הקולינרי שלך.

רכיבים:

הוראות שלב אחר שלב:

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בשלוש קערות רדודות נפרדות, מניחים את הקמח המתובל במלח, פלפל ופפריקה, את הביצים הטרופות ופירורי הלחם מעורבבים באבקת שום.
  3. קח כל פרוסת חזה עוף ומצפים אותה תחילה בתערובת הקמח, לאחר מכן טובלים אותה בביצים הטרופות, ולבסוף מצפים אותה בצורה אחידה בפירורי לחם, תוך לחיצה עדינה כדי להידבק.
  4. מניחים את כדורי העוף המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. לאחר שכל כדורי העוף מצופים, מטפטפים עליהם מעט שמן זית לתוספת פריכות.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-20 דקות או עד להזהבה ומבושלת.
  7. מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט לפני ההגשה.
  8. הגישו את כדורי השניצל שלכם חמים עם חתיכות לימון בצד לסחיטה.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לנמנעים מבשר חזיר, תוכלו בקלות להחליף את העוף או הודו בבשר העגל או החזיר המסורתיים. בנוסף, ניתן להשתמש בפירורי לחם וקמח ללא גלוטן לגרסה ללא גלוטן של כדורי שניצל.

יתרונות תזונתיים:

מנות וזמן הכנה: מתכון זה מכין כ-20 כדורי שניצל ולוקח כ-30 דקות להכנה.

רמת קושי: בסקאלה של קל-בינוני-קשה, הייתי מדרג את המתכון הזה כקל. זה פשוט מספיק בשביל טבחים מתחילים לשלוט בו, אבל מרשים מספיק כדי להרשים אפילו את אוכלי האוכל הכי נבונים.

טיפים לשיפור:

והנה לך! מתכון טעים לכדורי שניצל שבטוח ישמח כל חיך. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות