1/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

מתכון לאבקת חלב ביתית מ-2 מרכיבים


אופן הכנה:

  1. במחבת על אש בינונית מרתיחים את החלב תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שנוצר גוש בצבע צהוב בהיר,כפי שהוצג בסרטון.
  2. נותנים לגוש החלב הצהוב להתקרר לחלוטין.
  3. לאחר גוש החלב התקרר לחלוטין,יוצרים מהגוש כדורים קטנים מאוד, שוב כפי שמוצג בסרטון ונותנים לזה להתייבש.
  4. אחרי שהכדורים התייבשו לחלוטין, שמים בבלנדר ביחד עם הסוכר וטוחנים עד לקבלת אבקה אחידה.
  5. מסננים את האבקה באמצעות מסננת ושומרים בכלי סגור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות