תפריט סגור

מתכון להכנת קבב טורקי


מתכון להכנת קבב טורקי

מצרכים להכנת קבב טורקי
750 גרם בשר טחון
1 בצל
צרור פטרוזיליה
גמבה
2 שיני שום
2 עגבניות חתוכות לשמיניות
4 פלפל ירוק בהיר
1 כפית רסק עגבניות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית צילי גרוס
1 כפית פפריקה





אופן הכנת הקבב:
1. במעבד מזון טוחנים את הבצל,שום,פטרוזיליה והגמבה.
2. מוסיפים את הירקות שטחנו לבשר הטחון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפיםת התבלינים לתערובת הבשר(פפריקה,צילי גרוס,מלח ופלפל שחור) ומערבבים.
4.מורחים בתחתית מגש רסק עגבניות ומסדרים מעל את תערובת הבשר וחותכים ל-8 משולשים.
5. מסדרים מעל מגש הבשר את העגבניות והפלפל הירוק בהיר.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים במשך 45 דקות( הבשר מתכווץ בזמן האפייה)
7. מוציאים מהתנור ומגישים

דרגו את המתכון:
שם המתכון:
מתכון להכנת קבב טורקי
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!