דרגו את המתכון

כוסמת ירוקה, הידועה גם בשם "קאשה", היא דגן מזין ורב-תכליתי המהווה מרכיב עיקרי במטבחים אירופיים רבים. יש לו טעם לבבי ואגוזי וניתן להשתמש בו במגוון מנות. המתכון הפשוט הזה ידריך אתכם איך להכין כוסמת ירוקה טעימה ואוורירית שאפשר ליהנות ממנה כתוספת או כבסיס לתוספות שונות.

רכיבים:

שלבים:

כוסמת ירוקה היא דגן בריא ומזין שקל להכנה ורב-תכליתי להפליא. טעמו האגוזי ומרקם האוורירי הופכים אותו לליווי מושלם לארוחות שונות. תהנה מהכוסמת הירוקה הביתית שלך כתוספת טעימה ובריאה לשולחן האוכל שלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות