דרגו את המתכון

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון של מוסקה חצילים בתנור.

מתכון למוסקה חצילים בתנור מצרכים:

אופן הכנה:

  1. פורסים את החצילים לפרוסות בוזקים עליהם מעט מלח משהים כחצי שעה וסוחטים .
  2. טובלים את החציל בקמח אחר כך בביצה טרופה ומטגנים משני צדדים .
  3. מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון עד שמתקבלת תערובת מפוררת אפרפרה.
  4. מוסיפים את התבלינים והפטרוזליה מערבבים .
  5. מסדרים בתבנית פרוסות חצילים מעל מניחים את כל הבשר ומהדקים .
  6. מסדרים על מלית הבשר פרוסות עגבנייה ומעל את יתר פרוסות החצילים.
  7. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרים הרוטב ויוצקים על פני החצילים כך שיצפו אותם בשכבה אחידה .
  8. מכסים בנייר כסף ( אפשר גם בלי ).
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180° אופים כ-30 דקות עד לקבלת מרקם אחיד ושחום .

סרטון עם מתכון נוסף להכנת מוסקה:

מתכון נוסף למוסקה חצילים של זהר מנדל:

מצרכים:

אופן הכנה:

מתכון נוסף למוסקה חצילים:

מוסקה חצילים תומר תומס

מתכון אחרון שעלה באתר: פסטיה עוף מרוקאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות