מתכון לנגיסי עוף פריכים – צ'יקן נאגטס

נגיסי עוף פריכים - צ'יקן נאגטס
מתכון לנגיסי עוף פריכים - צ'יקן נאגטס -מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון לנגיסי עוף פריכים – צ'יקן נאגטס

1/2 כוס קמח
1 כפית אבקת שום
מלח
פלפל שחור
2 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות.
1 כוס פירורי לחם
1 ביצה
1 כוס שמן

1.בקערה שמים את הקמח ביחד עם האבקת שום, כפית של מלח ורבע כפית של פלפל שחור ומערבבים היטב.
2. מצפים את קוביות העוף בתערובת הקמח ומנערים על מנת שתווצר שכבה דקה של ציפוי קמח.
3. מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל שחור ושמים בצד.
4. מערבבים את הביצה עם כף מים בקערה.
5. לוקחים את החזה עוף שטבלנו בקמח, וביד אחד מעבירים לתערובת הביצה מנערים ושמים בקערת הפירורי לחם, ביד שניה מוצאים ושים בצלחת בצד, חוזרים על התהליך עם כל קוביות העוף.
6. שופכים למחבת עמוקה את השמן ומחממים על אש בינונית ומכניסית קוביות העוף לטיגון בשמן ( להכניס בהדרגה לא את הכל ביחד מאחר וזה מקרר את החום של השמן ונגיסי העוף יהיו טבולים בשמן)
7. לטגן ולהפוך צד עד לקבלת גוון זהוב (בערך 8 דקות) , להוציא ולשים בצלחת עם נייר סופג.
מומלץ להגיש ביחד עם סלט ירקות טרי.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *