Search

מתכון לסלט צנוניות מרענן וכיפי במיוחד

מתכון לסלט צנוניות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט צנוניות הוא מנה מרעננת ופריכה, מושלמת להמריץ את בלוטות הטעם ולהוסיף כתם צבע לכל ארוחה.

הסלט הזה משלב את הנגיסה המפולפלת של הצנוניות עם הטעם הטרי של עשבי תיבול ורוטב חריף, מה שהופך אותו לתוספת אידיאלית או לארוחה קלה בפני עצמה. צנוניות הן לא רק טעימות אלא גם עמוסות בויטמינים ומינרלים, מה שהופך את הסלט הזה למזין כמו שהוא טעים. המתכון הבא מרכז מרכיבים פשוטים ליצירת סלט תוסס, מהיר הכנה ובטוח שירשים עם פרץ הטעמים והמרקמים שלו.

איך להכין סלט צנוניות – הרכיבים:

  • 400 גרם צנוניות, פרוסות דק
  • 1 בצל אדום קטן, פרוס דק
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 2 כפות שמיר טרי, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ יין לבן
  • 1 כפית דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אופציונלי: 100 גרם גבינת פטה מפוררת לקישוט

שלבים:

  1. בקערה גדולה מערבבים את הצנוניות הפרוסות דק והבצל האדום.
  2. מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה והשמיר הקצוצים.
  3. בקערה קטנה, טורפים יחד את שמן הזית, חומץ היין הלבן, הדבש, המלח והפלפל ליצירת הרוטב.
  4. יוצקים את הרוטב על תערובת הצנון והבצל, מערבבים היטב כדי להבטיח שהכל יהיה מצופה אחיד.
  5. נותנים לסלט לשבת כ-10 דקות כדי להשרות וכדי שהטעמים יתמזגו יחדיו.
  6. רגע לפני ההגשה, מפזרים מעל את גבינת הפטה המפוררת, אם משתמשים בה.

מתכון לסלט צנוניות הזה מציג את היופי של מרכיבים פשוטים וטריים שמתאחדים כדי ליצור מנה מושכת חזותית ומענגת. הצנוניות המפולפלות, בשילוב עם הרוטב החריף ועשבי התיבול הטריים, יוצרים סלט מרענן ומשביע כאחד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות