תפריט סגור

מתכון לעוגיות פזואלוס מושלמות

עוגיות פזואלוס מתכון

עוגיות פזואלוס

המצרכים ל30 עוגיות
½ קילו קמח
4 ביצים
4 כפות שמן
4 כפות מים
שמן לטיגון
אבקת סוכר (לא חובה)


אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, הביצים, המים והשמן ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד. חותכים ל30 חתיכות ומרדדים כל חתיכה במכונת פסטה ליצרת רצועה ארוכה ודקה. (למי שאין ניתן לרדד עם מערוך על משטח מקומח). מניחים כל בצק מרודד על סדין ומכסים עד לטיגון. במחבת עמוקה מחממים שמן עמוק. לוקחים מזלג ארוך לטיגון ונועצים בקצה הבצק. מניחים בתוך המחבת ומגלגלים את הבצק בשמן. כל פעם שהבצק משחים מעט ומתנפח מסובבים את הבצק עם המזלג עד לסיום הרצועה. הטיגון צריך להיות מהיר. לאחר הטיגון מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מסדרים במגש. למי שרוצה אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
בתיאבון.

Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!