מתכון לעלי סיגר של תומר תומס

מתכון לעלי סיגר
מתכון לעלי סיגר של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון לעלי סיגר של תומר תומס

מצרכים:
כוס קמח לבן
כוס מים
חצי כפית מלח

למילוי:
ביצה
פטרוזליה
מלח
מעט אריסה(לא חובה)
פלפל שחור



אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה ללא גושים.
2. משאירים בצד את כ-40 דקות.
3. משמנים מחבת נמוכה,ומוזגים את התערובת למחבת ועל אש נמוכה נותנים לעלה להתבשל.
4. כאשר הקצוות נפרדים מהמחבת,מוציאים את העלה מהמחבת,שמים אותם אחד על השני,שמים בצד לשימוש בהמשך.
5. למילוי נשים בקערה עלה של סיגר,נוסיף ביצה,,מעט פטרוזיליה,אריסה(לא חובה),מלח,פלפל שחור.
6. מקפלים את העלה ומטגנים בשמן במחבת עמוקה,לאחר שהזהיב הופכים צד,מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.

ניתן למלות בשר או כל מילוי אחר וניתן להשתמש בתור עלים לאגרול או בוריק

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: