חיפוש

מתכון לפילה מיניון אגדי כמו במסעדות שף

מתכון לפילה מיניון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

הנה מתכון פילה מיניון עסיסי שבטוח ירשים. פילה מיניון, הידוע ברוך ובטעמו העשיר, הוא חתך מהקצה הקטן יותר של שקדי הבקר. מתכון זה מתמקד בשיפור הטעמים הטבעיים שלו עם תבלינים פשוטים וטכניקות בישול מושלמות.

תיאור
פילה מיניון הוא התגלמות האלגנטיות בנתחי בקר. הוא מוערך בשל העדינות והטעם הבשרני העדין שלו. מתכון זה כולל צריבה במחבת של הסטייקים ליצירת קרום מקורמל להפליא, ולאחר מכן מסיימת אותם בתנור כדי להשיג את העשייה הפנימית המושלמת. תיבול פשוט של מלח, פלפל וחמאה משלים את הבשר מבלי להכריע את הטעמים הטבעיים שלו, מה שהופך כל ביס לחוויה מענגת.

איך להכין פילה מיניון כמו של מסעדה – הרכיבים:

  • 2 סטייק פילה מיניון (עובי של בערך 1.5 עד 2 אינץ')
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות חמאה ללא מלח
  • מלח לטעימה
  • פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
  • עשבי תיבול טריים (כגון רוזמרין או טימין) לקישוט (לא חובה)

צעדים

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. מתבלים את סטייק הפילה בנדיבות במלח ופלפל מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
  4. מניחים את הסטייקים במחבת וצורבים 2-3 דקות מכל צד, עד שנוצר קרום חום.
  5. מוסיפים חמאה למחבת.
  6. לאחר שהחמאה נמסה, כפית אותה על הסטייקים שוב ושוב למשך כדקה.
  7. מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש.
  8. אופים במשך 5-7 דקות עבור מדיום-רייר, או יותר עבור העשייה הרצויה.
  9. מוציאים את הסטייקים מהתנור ונותנים להם לנוח 5-10 דקות.
  10. מקשטים בעשבי תיבול טריים אם רוצים ומגישים.

שיטה זו מבטיחה שהפילה מיניון שלך מבושל לשלמות עם קרום טעים בחוץ ובפנים רך ועסיסי. זוהי מנה אידיאלית לאירוע מיוחד או לארוחת ערב מתוחכמת. בתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות