חיפוש

גולאש ב-5 דקות עבודה

גולאש מהיר
תומר תומס משתף אותנו במתכון קל לגולאש ב-5 דקות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון קל לגולאש ב-5 דקות.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הגולאש:

מצרכים:

  • בשר שריר מספר 8 חתוך לקוביות כפי שמוצג בסרטון
  • כף פפריקה
  • כף שטוחה מלח
  • חצי כף סוכר
  • 2 כפות שמן
  • כף שטוחה פלפל שחור
  • פחית של עגבניות מרוסקות גס (רצוי איטלקיות)
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 1 פלפל חריף ירוק (לא חובה)
  • 1.5 ליטר מים

אופן הכנה:

  1. שמים את קוביות הבשר בקערה ,מכסים עם מים חמים ושמים בצד.
  2. לוקחים סיר כבד ושמים בתוכו כף פפריקה,כף שטוחה של מלח,חצי כף סוכר,2 כפות שמן,כף שטוחה של פלפל שחור,פחית עגבניות מרוסקות, 4 תפוחי אדמה ,2 בצלים,2 שיני שום,פלפל חריף ירוק ו-1.5 ליטר מים ומערבבים.
  3. מוסיפים את הבשר ששלקנו לסיר הרוטב (ללא המים ששלקנו רק קוביות הבשר) ודואגים שקוביות הבשר יהיו מכוסות היטב עם הרוטב.
  4. שמים מעל הסיר נייר אפיה שהורטב קלות במים וסוגרים עם המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 4-4.5 שעות,אם לאחר הזמן יש הרבה נוזלים,אז מסירים מכסה ונייר אפיה ומשאירים לעוד רבע שעה בתנור לצמצום הנוזלים..
  5. מוציאים מהתנור ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות