תפריט סגור

מתכון לפיתה ערבית

מתכון לפיתה ביתית

מתכון:
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים
3 כוסות מים





אופן הכנה:
1.מערבבים את כל המוצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
3. לאחר תפיחה מחלקים ל-17 חלקים שווים.
4. מרדדים לצורה של פיתה ומשאירים לתפיחה כמה דקות.
5. אופים בתנור בחום של 220 מעלות על רשת בחלק העליון עד להשחמה או שמים בטאבון למי שיש.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מתכון לפיתה ערבית
Published On
ציון ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!