מתכון לפיתה ערבית

מתכון לפיתה ביתית
מתכון לפיתה ביתית קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון:
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים
3 כוסות מים

אופן הכנה:
1.מערבבים את כל המוצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
3. לאחר תפיחה מחלקים ל-17 חלקים שווים.
4. מרדדים לצורה של פיתה ומשאירים לתפיחה כמה דקות.
5. אופים בתנור בחום של 220 מעלות על רשת בחלק העליון עד להשחמה או שמים בטאבון למי שיש.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: