מתכון לפנקייק אמריקאי הכי טעים שיש !

מתכון לפנקייק אמריקאי
מתכון לפנקייק אמריקאי הכי טעים שיש !

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סרטון המדגים את כל שלבים של המתכון לפנקייק בדף זה:

שנים חיפשתי אחר המתכון המושלם לפנקייק קל ופשוט להכנה ,שיהיה דומה ככל האפשר לפנקייק האמריקאי המקורי או הכי דומה לפנקייק החלומי שהוגש בבית הפנקייק המקורי בכפר ויתקין.
בצעירותי עבדתי באחד הסניפים של בית הפנקייק אך ככל שניסיתי לשחזר את המתכון לא הצלחתי.
עד שנתקלתי באתר אמריקאי שפרסם את המתכון.
בהתחלה הייתי מאוד סקפטי וחשבתי שזה יהיה עוד פנקייק פשוט.
אבל לשמחתי הרבה הכנתי את הפנקייק לילדים והם טרפו אותו במהירות הבזק.
בכל פעם שהכנתי הכל נטרף, והילדים שלי לא מוכנים לאכול שום פנקייק מלבד הפנקייק הזה.
מה שאהבתי במתכון זה שהוא מהיר וקל ויוצא עבה ואוורירי בו זמנית והטעם פשוט משגע או במילים אחרות ,פנקייק מושלם.
למרות שהמתכון פשוט להכנה התוצאה הסופית הינה פנקייק מקצועי ביותר.
מבחינת תוספות ניתן להתפרע וליצור פנקייק שחיתות , אחת החביבות עליי היא הוספת בננות ומייפל שגורמים לטעם ממכר.
נחמד אם תשתפו בתגובות איך יצא לכם ואם תשתפו חברים במתכון.
אז קבלו מתכון לפנקייק אמריקאי מושלם:

מתכון לפנקייק אמריקאי הכי טעים שיש !!!

3/4 כוס חלב
2 כפות חומץ
1 כוס קמח
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 ביצה
2 כפות חמאה מומסת
ספריי לשימון המחבת

אופן הכנה :
1. לשפוך לקערה בינונית את החלב והחומץ ולהשאיר בצד 5 דקות על מנת לעשות החלב חמוץ.
2. לערבב את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
3. מזגו את הביצים והחמאה המומסת לתוך תערובת החלב החמוצה וערבבו.
4. שפכו את התערובת היבשה של הקמח לתוך קערת החלב החמוצה וערבבו היטב עד שכל הגושים ייעלמו.
5. על אש בינונית הניחו מחבת עבה וגדולה ורססו עם ספריי שמן למניעת הדבקות.
6. מזגו רבע כוס מהתערובת למחבת ואפו עד שמופיעים בועות למעלה , הפכו בעזרת מרית את הפנקייק עד להשחמת הצד השני.

ניתן להגיש עם סירופ מייפל,שמנת מתוקה, גלידה ,סירופ שוקולד, נוטלה או וריאציה מתוקה שעולה בראשכם.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

סרטונים נוספים עם מתכונים לפנקייק:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: