מתכון לשניצל תירס ביתי

שניצל תירס ביתי
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לשניצל תירס ביתי.

  • 2 קישואים
  • 6 ביצים
  • פרורי לחם
  • חצי כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • קופסת שימורי תירס להשאיר קצת מהנוזל
  • תבלינים: פילדלפיה, מלח, פלפל, כמון

אופן ההכנה

  • לקלף ולגרד בפומפיה 2 קישואים לקערה.
  • להוסיף את הביצים , הקמח, אבקת אפיה, תירס עם קצת נוזל, תבלינים, ורבע כוס מים.
  • לערבב הכל ולהוסיף פרורי לחם לפי הצורך כך שתצא עיסה .
  • שאפשר להכין לביבות ביד אבל לא דחוס מידי- ברגע שאפשר להכין כבר לא להוסיף.לעטוף כל לביבה כזו בפרורי לחם ולשמן החם- אש בינונית שלא ישרף מבחוץ.
  • מעבירים לנייר סופג, בתאבון 

סרטון עם מתכון נוסף לשניצל תירס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: