דרגו את המתכון

הסוד האמיתי נחשף: מתכון לשקשוקה האגדית של ד"ר שקשוקה בקלות אצלכם במטבח!

תארו לעצמכם מחבת לוהטת, רוטב עגבניות סמיך ומבעבע בטעם פיקנטי מושלם, ביצים טריות שנשברות לתוך הרוטב וארומות עזות שמתפשטות בכל הבית. נשמע כמו חלום? עכשיו תוכלו להכין את השקשוקה המפורסמת של ד"ר שקשוקה בעצמכם, בקלות מפתיעה ותוצאות מושלמות בכל פעם מחדש. מתכון שיעזור לכם להרשים את כל המשפחה, והכי חשוב – יהפוך במהירות לארוחה שתמיד תחזרו אליה!

מידע בסיסי על המתכון

מצרכים לשקשוקה של ד"ר שקשוקה

הוראות הכנה – איך להכין את השקשוקה המושלמת של ד"ר שקשוקה

  1. חממו מחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית. הוסיפו שמן זית וחממו כ-1-2 דקות.
  2. הוסיפו למחבת את השום, הפלפל האדום והפלפל החריף, טגנו תוך ערבוב כ-3-4 דקות עד שיתרככו ויעלו ארומות נפלאות.
  3. הוסיפו את העגבניות הקצוצות, פפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל. בשלו כ-10-15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך ועסיסי בניחוח מטריף. אל דאגה אם נראה לכם שהרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מעט מים לפי הצורך.
  4. כשהרוטב מבושל ומבעבע, עצבו בעזרת כף שקעים קטנים ברוטב ושיברו לתוכם בעדינות את הביצים.
  5. הנמיכו מעט את האש וכסו את המחבת במכסה. בשלו כ-4-6 דקות, תלוי במידת ההכנה של הביצים שאתם אוהבים. הריח בשלב הזה פשוט מדהים, האנשים בבית כבר יתחילו להתאסף סביב המטבח!
  6. כשהביצים הגיעו לדרגת ההכנה הרצויה, פזרו מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה. הגישו מיד עם חלה טרייה או לחם קראנצ'י לניגוב מושלם.

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה של השקשוקה שלכם

וריאציות ושדרוגים שכדאי לנסות

איך להגיש?

הגישו את השקשוקה ישירות מהמחבת למרכז השולחן, לצד חלה טרייה, פיתות רכות או לחם כפרי פריך. אפשר להוסיף סלט ירקות טרי וקערית טחינה ביתית משובחת בצד — חגיגה קולינרית שכל אחד ייהנה ממנה!

ניסיתם ונהניתם? שתפו את המתכון והזמינו חברים להצטרף לחגיגת השקשוקה שלכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות