3.2/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

מתכון מהיר וקל לסלט כרוב סגול – מושלם לארוחות קלות

זמן הכנה: 20 דקות רמת קושי: קל

מצרכים:

מתכונים נוספים

קרואסון עם בשר מפורק מתכון שלא תרצה לפספס
פאייה צמחונית משגעת שלא תרצו לפספס!
כך מכינים טונה בתנור שתשאיר אתכם המומים!

סלט כרוב סגול חמוץ, קל ומהיר להכנה

אופן הכנה:

  1. הכנת הירקות:
    • חתוך את הכרוב הסגול, הקולרבי והסלרי לרצועות דקות.
    • גרגר את הגזר גס.
    • קצוץ את עלי הסלרי.
  2. הכנת הרוטב:
    • בקערה נפרדת, שפשף את שן השום הכתושה עם מעט מלח לקבלת משחה.
    • הוסף את שמן הזית, חומץ, סילאן, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
    • ערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
  3. הרכבת הסלט:
    • הכנס את כל הירקות הקצוצים לקערה גדולה.
    • הוסף את הרוטב וערבב היטב עד שהירקות מצופים ברוטב.
    • פזר מעל את האגוזים השבורים.
  4. הגשה:
    • הגש את הסלט מיד, או קירר במקרר לכמה שעות לטעמים להתמזג.

טיפ:

מתכון של דורית אלישע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות