תפריט סגור

מתכון מושלם לפאי פירות עם קרם שקדים משגע של ירון ידעי

פאי פירות מתכון

מתכון מושלם לפאי פירות עם קרם שקדים משגע של ירון ידעי

נשמח אם תשתפו.
יום מקסים לכולם ♥♥♥
מצרכים להכנת פאי פירות:
1 חבילה בצק פריך מתוק מופשר במקרר לילה.

להכנת קרם שקדים:

.100 ג' שקדים טחונים
(3/4 כוס ).
.100 ג' סוכר (1/2 כוס).
.100 ג' חמאה רכה.
.1 ביצה.
.1כפית קמח לבן.
.1 כפית תמצית וניל.

להכנת שכבת שמנת:

.250 מ"ל שמנת מתוקה.
.2 כפיות פודינג וניל.

ריבת משמש להברשה סופית לשמירה על הפרי והברקה.

אופן הכנה:


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


1. לחמם תנור ל180 מעלות.
2. לסדר את הבצק בתבנית להדק שוליים ולחתוך שאריות בצק.
3. לחורר בעזרת מזלג .ולמקרר.

קרם שקדים
בקערה נוחה מקציפים חמאה וסוכר עד לאחידות .מוסיפים ביצה עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
שקדים. קמח. ותמצית וניל.
להמשיך להקציף עד לקבלת ממרח אחיד

למרוח בצורה אחידה על הקלתית ולאפות בתנור 180 מעלות 20 עד 30 דק' לאפיה מלאה . עד לקבלת גוון זהוב ויפה.
. להעביר לקירור מוחלט .

.שכבת שמנת.

להקציף שמנת ופודינג לקצף יציב ולמרוח על הפאי לבדוק שהפאי קר יחסית.

.לחתוך פירות לפי היצירתיות שלכם ולהניח בעדינות על שכבת השמנת .

לחמם במיקרו בכלי קטן
3 כפיות של ריבת משמשים
עד להמסה .
.ניתן להוסיף כפית מים לדילול נוסף במידת הצורך.
להבריש בעדינות על הפירות.
לבדוק שהריבה לא חמה מידי.

המון הצלחה . תהנו .
ירון ידעי. ❤🧡💛💚

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!