דרגו את המתכון

מתכון מרק עגבניות ואורז של סבתא: מנחם והכי טעים

מרק העגבניות והאורז של סבתא הוא כמו חיבוק חם ביום קריר. זהו מתכון נצחי שעבר בדורות, שמקורו במדינה העתיקה שבה ארוחות דשנות ומנחמות היו הכרח. המרק הזה הוא חגיגה של מרכיבים פשוטים שמתאחדים כדי ליצור משהו באמת טעים ומשביע.

רכיבים:

חלופות:

לאוכלי כשרות, ודאו שמרק הירקות והעגבניות המשומרות שלכם יהיו כשרות.

אפשר להחליף את האורז הלבן באורז חום או בקינואה בטעם אגוזים יותר ובתוספת סיבים.

אל תהסס להתאים אישית עם עשבי התיבול והתבלינים האהובים עליך. בזיליקום טרי או פטרוזיליה יהיו תוספות נפלאות.

אם אתה אוהב מעט חום, הוסף קורט פתיתי פלפל אדום או קורט רוטב חריף.

יתרונות תזונתיים:

כמות, זמן הכנה ורמת קושי: מתכון זה משרת כ-4-6 אנשים, תלוי בגודל המנה. זה לוקח בערך 30-40 דקות להכין ולבשל, מה שהופך אותו מושלם לארוחת ערב של שבוע או לארוחת צהריים נעימה בסוף השבוע.

מבחינת קושי, הייתי אומר שהמתכון הזה נכנס לקטגוריה הקלה. זה ידידותי למתחילים ואינו דורש שום טכניקות מפוארות או מרכיבים שקשה למצוא.

טיפים להפיכת המרק הזה אפילו יותר טוב:

אז הנה, מרק העגבניות והאורז של סבתא. פשוט, מזין, ואוה כל כך טעים. נסה את זה ותספר לי מה אתה חושב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות