2.6/5 - למתכון דירוג של 13 חובבי בישול

הנה מתכון מעורר תיאבון לקציצות ברוטב עגבניות, שיוצרו כדי לעורר את בלוטות הטעם שלכם.

המתכון הקלאסי הזה של קציצות ברוטב עגבניות הוא מנה דשנה ומנחמת שהיא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית. הקציצות עסיסיות ומלאות טעם, משולבות בעשבי תיבול ותבלינים, ואז מבושלות ברוטב עגבניות עשיר ומלוח. זוהי מנה רב-תכליתית שניתן להגיש עם פסטה, אורז, או אפילו פרוסת לחם פריך. בין אם זה לארוחת ערב משפחתית או לארוחת סוף שבוע נעימה, המנה הזו בטוח תהיה להיט!

איך להכין קציצות ברוטב עגבניות ב-10 דקות

רכיבים לקציצות:

לרוטב העגבניות:

הוראות:

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה מערבבים בשר בקר טחון, פירורי לחם, פרמזן, ביצה, שום טחון, אורגנו, מלח ופלפל.
  3. מעצבים את התערובת לקציצות 1 אינץ' ומניחים על תבנית אפייה.
  4. אופים במשך 20 דקות או עד להשחמה ומבושלת.
  5. בזמן שהקציצות נאפות, מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
  6. מוסיפים בצל קצוץ ושום טחון, מטגנים עד לריכוך.
  7. מערבבים פנימה עגבניות מרוסקות, בזיליקום, סוכר, מלח ופלפל.
  8. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
  9. מוסיפים לרוטב קציצות אפויות ומבשלים 10 דקות נוספות.
  10. מגישים חם עם פסטה, אורז או לחם לבחירתכם.

המנה הזו, עם הטעמים העשירים והקציצות העסיסיות שלה, בטוח תהפוך למתכון אהוב ברפרטואר הקולינרי שלכם. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות