תפריט סגור

נאמורה בל אשטה – פרח רסלאן (מאסטר שף)

בסבוסה בל אשטה מתכון

מצרכים להכנת נאמורה בל אשטה:
———
מתכון נאמורה:
לבצק:
500 גרם|3 כוסות סולת
200 גרם| 1 כוס סוכר
240 גרם| 1 כוס יוגורט
100 גרם| 1 כוס קוקוס
100 גרם| 3 כפות חמאה בטמפרטורת החדר, עדיף חמאה מזוקקת
שקית וניל
שקית אבקה אפייה
סירופ סוכר (מתכון בסוף הפוסט)
קרם חלב(מתכון בסוף)
……….
אופן הכנה:
1-לערבב את כל החומרים ביד. להעזר באצבעות ובכפות הידיים אך לא ללוש יותר מדי עד שמקבלים בצק עם מרקם רך וחלק. לשפשף בין האצבעות משהו כמו 4 דקות .
2-לחלק את הכמות ל 2 חלקים.
3-לפתוח את החלק הראשון על תבנית משומנת מראש.
4-להוסיף שכבת הקרם.
5-למעלה שכבת הבצק השנייה.
6-לחתוך למרובעים, להוסיף שקדים עם הקליפה.
7-להכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות בערך חצי שעה או עד להזהבה.
8-מוציאים חם מהתנור, שופכים 2 כוסות מי סוכר בטמפרטורת החדר.
8-מניחים בצד עד שהעוגה שותה את כל הסוכר ומתקררת לחלוטין
•לקרם חלב:
4 כוסות חלב, 5 כפות קורנפלור, כף סוכר מבשלים עד שהקרם מסמיך. מוסיפים כפית מי זוהר בסוף. מערבבים ומקררים טוב לפני שימוש.
אפשר להכין את הקרם יום לפני, אף. עדיף קרם שהתבשל והתקרר יום לפני. .

•סירופ סוכר:
2 כוסות סוכר על כוס מים וסחיטת לימון, מרתיחים ומבשלים לכמה דקות על אש נמוכה.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!