נוטלה ביתית מתכון של תומר תומס כולל סרטון הכנה

נוטלה ביתית מתכון
נוטלה ביתית מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נוטלה ביתית מתכון של תומר תומס כולל סרטון הכנה

מצרכים להכנת נוטלה ביתית
500 גרם אגוזי לוז טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)
חצי כוס (חד פעמית) קקאו
כוס (חד פעמית )כוס סוכר
חצי כוס (חד פעמית ) שמן קנולה
שקית סוכר וניל

אופן הכנה:
1. שמים בתבנית את האגוזים וקולים במשך 12 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה כפי שהוצג בסרטון.
2. מעבירים את האגוזים למגבת ומקלפים כפי שהוצג בסרטון.
3. שמים את האגוזים במעבד מזון וטוחנים.
4. במהלך הטחינה במעבד מזון,מוסיפים את הסוכר ( ניתן להחליף את הסוכר בסילאן ) כמוכן מוסיפים את הסוכר וניל.
5. לאחר טחינה במעבד המזון, מוסיפים את הקקאו ואת השמן קנולה, וממשיכים לטחון,אם הנוטלה קשה מדיי,ניתן להוסיף מעט שמן.
6. לאחר טחינה, התערובת אמורה להיות נוזלית ואז מכניסים למקרר.
7.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: