ניוקי ברוטב שמנת פסטו מושלם

ניוקי ברוטב שמנת פסטו
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לניוקי ברוטב שמנת פסטו.

  • 1 חב' ניוקי 500 גר'
  • 25 גר' חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 גר'
  • 100 גר' גבינת פטה מגוררת
  • מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח
  • מעט תבלין אגוז מוסקט
  • כף גדושה פסטו
  • גבינת פרמז'ן מגורדת להגשה

אופן ההכנה

  • מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן בסיר מים רותחים.
  • בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח תוך ערבוב ומוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה תוך ערבוב.
  • מחממים מעט ומוסיפים את הגבינה ומועכים אותה לתוך הרוטב. מוסיפים את הפסטו.
  • מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים היטב.
  • מוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים ומערבבים היטב.
  • מגישים חם עם גבינת פרמז'ן מפוררת – בתיאבון

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון של ניוקי ברוטב שמנת פסטו:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: