ניוקי ברוטב שמנת פסטו מושלם

ניוקי ברוטב שמנת פסטו
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לניוקי ברוטב שמנת פסטו.

  • 1 חב' ניוקי 500 גר'
  • 25 גר' חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 גר'
  • 100 גר' גבינת פטה מגוררת
  • מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח
  • מעט תבלין אגוז מוסקט
  • כף גדושה פסטו
  • גבינת פרמז'ן מגורדת להגשה

אופן ההכנה

  • מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן בסיר מים רותחים.
  • בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח תוך ערבוב ומוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה תוך ערבוב.
  • מחממים מעט ומוסיפים את הגבינה ומועכים אותה לתוך הרוטב. מוסיפים את הפסטו.
  • מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים היטב.
  • מוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים ומערבבים היטב.
  • מגישים חם עם גבינת פרמז'ן מפוררת – בתיאבון

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון של ניוקי ברוטב שמנת פסטו:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: