Search

ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע כמו במסעדה

ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע

מתכון מאת: סוניה סאני בן הרוש

מצרכים:

  • ניוקי:
    • חבילת ניוקי (500 גרם) – ניתן לערבב טעמים
  • פסטו ביתי (או פסטו מוכן):
    • כוס עלי בזיליקום דחוסה
    • 3 שיני שום
    • ¼ כוס צנוברים
    • ¼ כוס שמן זית
    • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • רוטב שמנת:
    • בצל קטן קצוץ דק
    • 2-3 כפות שמן זית
    • 4-5 פטריות שמפיניון טריות פרוסות
    • מיכל שמנת מתוקה או לבישול (250 מ"ל) – ניתן להשתמש בחצי מכל אחד
    • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
    • קורט אגוז מוסקט
    • 2-3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הפסטו:
    • טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
    • ניתן להשתמש בכף גדושה של פסטו מוכן במקום.
  2. מבשלים את הניוקי:
    • מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן במים רותחים עם כפית מלח עד שהם צפים (כ-4 דקות).
  3. מכינים את הרוטב:
    • מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה.
    • מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים כדקה נוספת.
    • מוסיפים את הפסטו ומערבבים.
    • מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  4. משלבים את הניוקי:
    • מוסיפים את הניוקי המבושלים לרוטב ומערבבים.
    • מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ומבשלים עוד דקה-שתיים עד שהרוטב מצטמצם מעט.
  5. מגישים:
    • מגישים חם ומפזרים מעל עוד מעט פרמז'ן.

בתאבון!

מתכון של סוניה סאני בן הרוש.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות