דרגו את המתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון קל של סביצה.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסביצה:
מצרכים להכנת סביצה מצה מתכון קל:
- 200 גרם פילה של מוסר ים ו-200 גרם פילה דג סלמון טרי חתוכים לקוביות של חצי ס"מ (חשוב שהדגים יהיו הכי טריים שיש ואם אין לכם את הדגים האלה השתמשו בכל דג טרי שברשותכם)
- פילה של עגבניה(החלק החיצוני של העגבניה,מודגם בסרטון)
- בצל סגול
- עירית
- בצל ירוק
- פלפל שושקה
- פלפל ירוק חריף
- לימון
- 4 כפיות שטוחות של מלח ים(אפשר להפחית בכמות לפי טעם אישי)
- פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן זית
- אבוקדו חצי בשל
- מעט גרידת לימון
- מיץ מלימון וחצי
- כפית שטוחה פלפל שחור
אופן הכנה:
- חותכים את כל הירקות כולל האבוקדו לקוביות כפי שמודגם בסרטון.
- בקערה שמים את קוביות פילה הדגים וקובית הירקות,מוסיפים מעל מעט גרידת לימון,מיץ לימון,מלח ים,4 כפות שמן זית ומערבבים היטב לסלט אחיד.
- מסדרים את הסביצה בצלחת בעזרת רינג או כוס או קערה ודוחסים קלות, משחררים את הרינג מפזרים מעל מעט עירית,שמים לקישוט בצלחת מסביב,מעט שמן זית,מלח גס ועירית ומגישים.