סביצה מתכון קל – תומר תומס

סביצה מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון קל של סביצה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסביצה:

מצרכים להכנת סביצה מצה מתכון קל:

  • 200 גרם פילה של מוסר ים ו-200 גרם פילה דג סלמון טרי חתוכים לקוביות של חצי ס"מ (חשוב שהדגים יהיו הכי טריים שיש ואם אין לכם את הדגים האלה השתמשו בכל דג טרי שברשותכם)
  • פילה של עגבניה(החלק החיצוני של העגבניה,מודגם בסרטון)
  • בצל סגול
  • עירית
  • בצל ירוק
  • פלפל שושקה
  • פלפל ירוק חריף
  • לימון
  • 4 כפיות שטוחות של מלח ים(אפשר להפחית בכמות לפי טעם אישי)
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • אבוקדו חצי בשל
  • מעט גרידת לימון
  • מיץ מלימון וחצי
  • כפית שטוחה פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. חותכים את כל הירקות כולל האבוקדו לקוביות כפי שמודגם בסרטון.
  2. בקערה שמים את קוביות פילה הדגים וקובית הירקות,מוסיפים מעל מעט גרידת לימון,מיץ לימון,מלח ים,4 כפות שמן זית ומערבבים היטב לסלט אחיד.
  3. מסדרים את הסביצה בצלחת בעזרת רינג או כוס או קערה ודוחסים קלות, משחררים את הרינג מפזרים מעל מעט עירית,שמים לקישוט בצלחת מסביב,מעט שמן זית,מלח גס ועירית ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *