דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון קל של סביצה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסביצה:

מצרכים להכנת סביצה מצה מתכון קל:

אופן הכנה:

  1. חותכים את כל הירקות כולל האבוקדו לקוביות כפי שמודגם בסרטון.
  2. בקערה שמים את קוביות פילה הדגים וקובית הירקות,מוסיפים מעל מעט גרידת לימון,מיץ לימון,מלח ים,4 כפות שמן זית ומערבבים היטב לסלט אחיד.
  3. מסדרים את הסביצה בצלחת בעזרת רינג או כוס או קערה ודוחסים קלות, משחררים את הרינג מפזרים מעל מעט עירית,שמים לקישוט בצלחת מסביב,מעט שמן זית,מלח גס ועירית ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות