2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סופלה מיקרוגל רך כמו ענן

היום אנחנו צוללים לתוך עולם קסמי המיקרוגל עם מתכון סופלה טעים לחלוטין. עכשיו, אני יודע מה אתם חושבים – סופלה במיקרוגל? תאמינו לי, זה לא רק אפשרי, זה ממש מענג!

אז, לסופלה, אותם תענוגות אווריריים ותפוחים, יש מוצא צרפתי, אבל אנחנו נותנים להם טוויסט מודרני על ידי הקצפתם במיקרוגל. זה כמו להביא מגע של פריז ישר למטבח הנעים שלך!

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. הכן את המנה שלך: משמנים צלחת המתאימה למיקרוגל עם מעט חמאה. זה מבטיח שהסופלה שלך לא נצמד לצדדים כאילו הוא מנסה להשתחרר.
  2. ממיסים ומערבבים: ממיסים את החמאה בקערה המתאימה למיקרוגל. מערבבים פנימה את הקמח ליצירת משחה חלקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד כדי למנוע גושים.
  3. גבינה: לאחר שהתערובת שלכם חלקה כמשי, זרקו פנימה את הגבינה המגוררת. מערבבים עד שהכל נמס והרמוני.
  4. תוספת אגסטטית: מקציפים את הביצים האלה כמו שמעולם לא הקצפתם. הוסיפו אותם למרקחת הגבינה שלכם וערבבו עד שתהיה סימפוניה קטיפתית.
  5. סרנדה עונתית: מתבלים במלח, פלפל ורמז של אגוז מוסקט. אל תתביישו – תיבול הוא הכרטיס שלכם לטעמים.
  6. מיקרוגל: יוצקים את תערובת הסופלה לתוך המנה המוכנה. הכניסו אותו למיקרוגל למשך כ-8-10 דקות. שימו עין על זה, אתם רוצים שהוא יעלה ויתקבע אבל לא יחרוג.
  7. הגשה: הוצא בזהירות את יצירת המופת שלך, והנה – סופלה מיקרוגל רך כמו ענן.

בישול בסגנון כשר:

לחברים הכשרים שלנו, החליפו את החמאה בחלופה לא חלבית. חפשו מרכיבים בעלי תעודת כשרות, ואתם מוכנים ללכת. אין צורך לפספס את פייסטת הסופלה.

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה מושלם לשתי מנות נדיבות.

זמן הכנה: לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף.

רמת קושי: בכנות, אם אתה יכול לפצח ביצה ולהפעיל מיקרוגל, זה קטן עלייך.

טיפים וטריקים:

עכשיו, תפסו מזלג, התעמקו והתענגו על העובדה שהרגע הכנתם מנה ראויה למסעדה ישירות במיקרוגל שלכם. בישול שמח, אמיגוס!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות