Search

סופלה מיקרוגל רך כמו ענן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סופלה מיקרוגל רך כמו ענן

היום אנחנו צוללים לתוך עולם קסמי המיקרוגל עם מתכון סופלה טעים לחלוטין. עכשיו, אני יודע מה אתם חושבים – סופלה במיקרוגל? תאמינו לי, זה לא רק אפשרי, זה ממש מענג!

אז, לסופלה, אותם תענוגות אווריריים ותפוחים, יש מוצא צרפתי, אבל אנחנו נותנים להם טוויסט מודרני על ידי הקצפתם במיקרוגל. זה כמו להביא מגע של פריז ישר למטבח הנעים שלך!

רכיבים:

  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס קמח לכל מטרה
  • 1/4 כוס חמאה ללא מלח (בתוספת קצת תוספת לשימון)
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס גבינה מגוררת (לבחירה, אבל משהו נמס עושה פלאים)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורט אגוז מוסקט (כי אנחנו מרגישים מפוארים)

הוראות הכנה:

  1. הכן את המנה שלך: משמנים צלחת המתאימה למיקרוגל עם מעט חמאה. זה מבטיח שהסופלה שלך לא נצמד לצדדים כאילו הוא מנסה להשתחרר.
  2. ממיסים ומערבבים: ממיסים את החמאה בקערה המתאימה למיקרוגל. מערבבים פנימה את הקמח ליצירת משחה חלקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד כדי למנוע גושים.
  3. גבינה: לאחר שהתערובת שלכם חלקה כמשי, זרקו פנימה את הגבינה המגוררת. מערבבים עד שהכל נמס והרמוני.
  4. תוספת אגסטטית: מקציפים את הביצים האלה כמו שמעולם לא הקצפתם. הוסיפו אותם למרקחת הגבינה שלכם וערבבו עד שתהיה סימפוניה קטיפתית.
  5. סרנדה עונתית: מתבלים במלח, פלפל ורמז של אגוז מוסקט. אל תתביישו – תיבול הוא הכרטיס שלכם לטעמים.
  6. מיקרוגל: יוצקים את תערובת הסופלה לתוך המנה המוכנה. הכניסו אותו למיקרוגל למשך כ-8-10 דקות. שימו עין על זה, אתם רוצים שהוא יעלה ויתקבע אבל לא יחרוג.
  7. הגשה: הוצא בזהירות את יצירת המופת שלך, והנה – סופלה מיקרוגל רך כמו ענן.

בישול בסגנון כשר:

לחברים הכשרים שלנו, החליפו את החמאה בחלופה לא חלבית. חפשו מרכיבים בעלי תעודת כשרות, ואתם מוכנים ללכת. אין צורך לפספס את פייסטת הסופלה.

יתרונות תזונתיים:

  • עכשיו, בואו נדבר בריאות, נכון? ביצים עוטות אגרוף חלבון, ויש לנו חלב עשיר בסידן ומפזר גבינה למען הסדר הטוב.
  • זה כמו ריקוד טעים של חומרים מזינים בכל ביס.

כמות: המתכון הזה מושלם לשתי מנות נדיבות.

זמן הכנה: לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף.

רמת קושי: בכנות, אם אתה יכול לפצח ביצה ולהפעיל מיקרוגל, זה קטן עלייך.

טיפים וטריקים:

  • אל תתביישו עם החמאה כשאתם משמנים את הכלי הניתנים למיקרוגל, זה מבטיח יציאה חלקה לסופלה שלך.
  • נסה עם גבינות שונות כדי למצוא את שילוב הטעמים המושלם שלך. צ'דר, גרוייר או תערובת של שניהם – הבחירה היא שלך.
  • כדי להגביר את התזונה, זרקו לתערובת כמה ירקות מוקפצים כמו תרד או פטריות.
  • כשזה מגיע לתיבול, תתפרע. קורטוב של פפריקה או פיזור עשבי תיבול טריים יכולים להעלות את משחק הסופלה שלך.

עכשיו, תפסו מזלג, התעמקו והתענגו על העובדה שהרגע הכנתם מנה ראויה למסעדה ישירות במיקרוגל שלכם. בישול שמח, אמיגוס!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות