תפריט סגור

סופלה שוקולד מושלם ומושחת

סופלה שוקלד אורית לוי

מצרכים להכנת סופלה שוקולד מושלם

  • 200 גרם שוקולד מריר + 12 קוביות שוקולד מריר
  • 3/4 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה או מחמאה לגרסת פרווה
  • חצי שקית אבקת אפייה
  • 2 חלמונים + 2 ביצים שלמות
  • 3/4 כוס קמח

 

סרטון להכנת סופלה שוקולד :

אופן הכנת סופלה שוקולד:

    • מחממים תנור ל-200 מעלות
    • ממיסים במיקרו את ה-200 גרם שוקולד מריר עם החמאה(ללא ה-12 קוביות שוקולד מריר) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    • לתערובת השוקולד,מוסיפים את אבקת אפייה,2 ביצים ו-2 חלמונים.
    • מערבבים שוב את התערובת עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
    • משמנים את תבניות הסופלה(נייר או אלומניום או שקעי סיליקון ) ויוצקים לתוכם את תערובת השוקולד,כפי שהוצג בסרטון.
    • במרכז כל סופלה לפני הכנסה לתנור,שמים קוביית שוקולד מריר ודוחסים פנימה.
    • אופים התנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 12 דקות ומוציאים לצינון מחוץ לתנור.
    • לאחר שהסופלה התקרר, מפזרים מעל אבקת סוכר ומומלץ להגיש עם כדור של גלידה וניל

מתכונים נוספים לסופלה שוקולד:

סופלה שוקולד כמו במסעדות





מתכונים מומלצים:
פנקייק מתכון אמיתי

רוטב רוזה מושלם
הצטרפו אלינו בפייסבוק ובאינסטגרם:

Facebook


Instagram

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
סופלה שוקולד מושלם ומושחת
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!