דרגו את המתכון
מיכל מדינה משתפת אותנו במתכון שלה לסופריטו בשר מושלם.
- 3-4 תפוחי אדמה
- 1 כף אבקת מרק
- ½ כפית כורכום
- פלפל שחור (פפריקה, ומלח)
- 2 כוסות מים רותחים
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון
- בצל קצוץ מטוגן
- כוסברה
- פטרוזיליה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית כמון
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה
- 1 ביצה
- 3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
- לקציצות – מערבבים את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
- בסיר נפרד מטגנים תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג.
- בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
- מוסיפים מים רותחים איזה 2 כוסות, בודקים את הטעמים ואז מוסיפים את הקציצות והתפוחי אדמה ומבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.
מתכון נוסף לסופריטו בשר: