סופריטו בשר מתכון מושלם

לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מיכל מדינה משתפת אותנו במתכון שלה לסופריטו בשר מושלם.

  • 3-4 תפוחי אדמה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור (פפריקה, ומלח)
  • 2 כוסות מים רותחים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ מטוגן
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • לקציצות – מערבבים את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
  • בסיר נפרד מטגנים תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג.
  • בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
  • מוסיפים מים רותחים איזה 2 כוסות, בודקים את הטעמים ואז מוסיפים את הקציצות והתפוחי אדמה ומבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.

מתכון נוסף לסופריטו בשר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: