סופריטו בשר מתכון מושלם

לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מיכל מדינה משתפת אותנו במתכון שלה לסופריטו בשר מושלם.

  • 3-4 תפוחי אדמה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור (פפריקה, ומלח)
  • 2 כוסות מים רותחים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ מטוגן
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • לקציצות – מערבבים את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
  • בסיר נפרד מטגנים תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג.
  • בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
  • מוסיפים מים רותחים איזה 2 כוסות, בודקים את הטעמים ואז מוסיפים את הקציצות והתפוחי אדמה ומבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.

מתכון נוסף לסופריטו בשר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: