תפריט סגור

סיגרים מתוקים במילוי אגוזים

דורית כהן משתפת אותנו במתכון שלה לסיגרים מתוקים במילוי אגוזים.

מצרכים להכנת סיגרים מתוקים:

  • לבצק:
  • 2 חלמונים
  • כוס קצפת צמחית
  • 600 גרם קמח (4 ורבע כוסות)
  • 2 חמאה של 200 גרם (סה"כ 400 גרם)
  • למלית
  • 3.5 כוסות אגוזי מלך גרוסים דק
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • כוס סוכר
  • 2 חלבונים

אופן הכנה:


  1. נלוש את מרכיבי הבצק לבצק אחיד,אם הבצק דביק מדיי,נוסיף מעט קמח.
  2. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים,עוטפים כל כדור בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
  3. בינתיים מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
  4. מרדדים כל כדור לעיגול דק וכל עיגול מחלקים ל-8 משולשים בעזרת גלגלת (כמו בפיצה).
  5. נמלא כל משולש במלית ונגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר עד שמתקבל סיגר כמו בתמונה.
  6. מסדרים את הסיגרים על תבנית עם נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה של הסיגרים.
  7. מוציאים מהתנור,נותנים לסיגרים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר.

    את הסיגרים לאחר שהתקררו נשמור בכלי אטום שלא יתפסו לחות.

סרטון עם מתכון נוסף לסיגרים מתוקים:

מתכונים נוספים לסיגרים מתוקים:
סיגרים מתוקים קרין גורן
סיגרים מתוקים סמדי בומבה

Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!