סיגר שוקולד חלבה ופיסטוק

סיגר מתוק במילוי שוקולד
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לסיגר מתוק במילוי שוקולד חלבה ופיסטוק.

  • 5 דפי פילו מופשרים במקרר לילה לפני
  • 2 כפות גדושות ממרח חלבה
  • 2 כפות גדושות ממרח שוקולד אגוזי לוז (או מה שאוהבים)
  • 100 גרם פיסטוק קצוץ
  • למריחה על הסיגרים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • לדבק
  • כף קמח לבן
  • בערך כף מים
  • לקישוט
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • את הדפי פילו נחתוך ל-4 ריבועים שווים .
  • את ממרח החלווה והשוקולד נערבב יחדיו בקערית קטנה .
  • בכל ריבוע נניח כפית מהמלית בקצה העליון של הריבוע ,נוסיף פיסטוקים קצוצים ונסגור לצורת סיגר (קיפול מהצדדים וקיפול מהקצה העליון ולגלגל כמו רולדה).
  • נכין דבק קמח עם מעט מים ונדביק את הקצוות על מנת שלא יפתח .נבריש חמאה מומסת .
  • נאפה בחום 180 מעלות עד שמזהיב ! .
  • נצנן ונפזר אבקת סוכר.

סרטון עם מתכון נוסף להכנת סיגר מתוק:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: