סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

סלט גזר מרוקאי
מתכון קל וטעים לסלט גזר מרוקאי

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

מצרכים להכנת סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

1/2 ק"ג גזר טרי מקולף חתוך לשמיניות.
4 כפות שמן זית או שמן רגיל
2 שיני שום חתוכים גס
2 כפות מיץ לימון
2 כפות כוסברה טרי קצוץ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית פפריקה חריפה

אופן הכנה:
1. להרתיח את הגזר במים עם מלח עד שהגזר מתרכך כ- 15-20 דקות,
לשפוך את המים ומיד להכניס את הגזר למים קרים על מנת להפסיק את בישול הגזר,
ושוב לסנן את המים.
2. בסיר בינוני או במחבת, מטגנים בעדינות את שיני השום בשמן הזית במשך שתיים או שלוש דקות על אש נמוכה.
3. מוסיפים לסיר או המחבת את הגזר ,מיץ לימון, כוסברה והתבלינים מטגנים לעוד 2 דקות בערך ומורידים מהאש.
4. מגישים חם או קר

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: