תפריט סגור

סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

סלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

מצרכים להכנת סלט גזר מרוקאי עם רוטב צרמלה

1/2 ק"ג גזר טרי מקולף חתוך לשמיניות.
4 כפות שמן זית או שמן רגיל
2 שיני שום חתוכים גס
2 כפות מיץ לימון
2 כפות כוסברה טרי קצוץ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית פפריקה חריפה





אופן הכנה:
1. להרתיח את הגזר במים עם מלח עד שהגזר מתרכך כ- 15-20 דקות,
לשפוך את המים ומיד להכניס את הגזר למים קרים על מנת להפסיק את בישול הגזר,
ושוב לסנן את המים.
2. בסיר בינוני או במחבת, מטגנים בעדינות את שיני השום בשמן הזית במשך שתיים או שלוש דקות על אש נמוכה.
3. מוסיפים לסיר או המחבת את הגזר ,מיץ לימון, כוסברה והתבלינים מטגנים לעוד 2 דקות בערך ומורידים מהאש.
4. מגישים חם או קר

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
סלט גזר מרוקאי
Published On
ציון ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!