סלט חצילים בטעם כבד מושלם

סלט חצילים בטעם כבד
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לסלט חצילים בטעם כבד.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לסלט חצילים בטעם כבד.

מצרכים להכנת סלט חצילים בטעם כבד:

  • 4 חצילים מוארכים גדולים
  • 6 ביצים
  • 4 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות
  • 2 קישואים
  • כף מלח
  • חצי כף פלפל שחור
  • 4-5 שיני שום
  • חצי כוס שמן

אופן הכנה:

  1. את החצילים והקישואים מקלפים בצורת זברה וחותכים לפרוסות עבות.
  2. את הפרוסות חציל,מסדרים במחבת עם נייר אפיה,מרססים או מברישים בשמן (יש אפשרות גם לטגן) ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו.
  3. אותו דבר עושים עם הקישואים – מסדרים על תבנית עם נייר אפיה,מרססים בשמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מצב טורבו.
  4. מטגנים את רצועות הבצל בחצי כוס שמן בסיר שטוח,מוסיפים את שיני השום,ומבשלים את הביצים במים.
  5. כאשר הבצל מוכן ,מסירים מהאש ומקלפים את הביצים הקשות שבישלנו.
  6. שמים במעבד מזון את הבצל עם השמן שטיגנו בו את הבצל,מוסיפים את הביצים הקשות למעבד מזון ומפעילים את מעבד המזון.
  7. מוסיפים לבצל והביצים הטחונות אשר במעבד המזון את פרוסות הקישואים ופרוסות החצילים שאפינו בתנור,מוסיפים מלח,פלפל שחור ומפעלים את מעבד המזון.
  8. מוציאים מהמעבד מזון,מעבירים לקופסאות אחזון ונותנים להתקרר.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסלט חצילים בטעם כבד:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: