תפריט סגור

סלט כבד קצוץ מתכון קל של תומר תומס

סלט כבד קצוץ - מתכון קל

סלט כבד קצוץ מתכון קל

מצרכים לסלט כבד קצוץ

3 ק"ג כבד הודו מנוקה
3 ביצים
3 בצלים
צרור שמיר קצוץ ( לא חובה )
מלח
פלפל
כמון
כוס וחצי שמן


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנת הסלט כבד קצוץ:

1. בסיר עם מים שמים את הביצים וטיפה של מלח ומרתיחים ומבשלים עד שהביצים קשות.
2. על רשת צלייה,צולים את הכבדים עד למצב של מדיום ול (medium-well) ושהם מוכנים מעבירים למסננת.
3. מקלפים את הבצלים וקוצצים גס.
4. במחבת על אש בינונית שמים את השמן מחממים ושמים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
5. מקררים במשך שעה את הבצל המטוגן,הכבד הצלוי והביצים הקשות.
6. בעזרת פומפיה מגרדים את הביצים.
7. בעזרת מטחנה,טוחנים את הכבד אל תוך הביצים,ולסירוגין טוחנים גם את הבצל המטוגן עם השמן.
8. מערבבים את התערובת ומוסיפים צרור שמיר קצוץ ( לא חובה) ומוסיפים מלח,פלפל שחור וכמון לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
9. מעבירים לקערה ,מכסים ושומרירים במקרר עד להגשה.
המתכון באדיבות תומר תומאס-בשר ברמה אחרת

Posted in מתכונים לסלטים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!