דניאל גודון מסיקה משתפת אותנו במתכון שלה לסלט סלק מרוקאי מושלם.
- 2 סלק בינוני מבושלים במים
- 3 שיני שום קצוצים
- כמה גבעולי פטרוזיליה קצוצה
- חצי כפית של כמון
- מלח
- פלפל שחור
- 3 כפות של שמן זית
- מיץ של לימון
אופן ההכנה:
- חותכים את הסלק לפרוסות דקות או קוביות קטנות.
- שמים בקערה את שמן הזית, מיץ לימון, מלח, פלפל וכמון, ושום, מערבבים היטב, ומוסיפים את הסלק חתוך , והפטרוזיליה הקצוצים. מערבבים היטב..
- סלט זה הוכן מראש כדי לאפשר את התבלינים להשרות .