תפריט סגור

סלט סלק מרוקאי מתכון

סלט סלק מתכון

סלט סלק מרוקאי

מצרכים להכנת סלט סלק מרוקאי

3 סלק גדולים
מיץ מלימון אחד
1 שן שום קצוצה
1/2 כפית כמון
מלח
2 כפות שמן זית או שמן רגיל
1/4 כוס של פטרוזיליה או כוסברה קצוץ

אופן הכנה:
1. לשטוף ולנקות את הסלק.
2 לשים את הסלק בסיר עם מים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד שהסלק רך.ניתן לבדוק רכות ע"י הכנסת מזלג לסלק. הבישול לוקח בערך כ- 45 דקות.
3. לשפוך את המים, לתת לסלק להתקרר ולקלף את הסלק.
4. לחתוך את הסלק לצורה הרצויה.
5. בקערה נפרדת לערבב את הלימון,מלח,שום וכמון ולהוסיף בהדרגה את שמן הזית או השמן הרגיל.
6. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב ולשים במקרר לנוח על מנת שהטעמים יספגו.
7. לפני ההגשה לפזר את הפטרוזיליה או הכוסברה מעל.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

Posted in מתכונים לסלטים,מתכונים לשבת

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!