סלט פסטה צבעוני משגע

סלט פסטה צבעוני
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט פסטה צבעוני.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט פסטה צבעוני.

מצרכים להכנת סלט פסטה צבעוני:

  • חצי חבילת פסטה מסולסלת או קונכיות (250 גר')
  • שמן זית
  • 2 חצילים בינוניים שטופים, חתוכים לקוביות עם הקליפה
  • 1 סלסלת עגבניות שרי חצויות לחצאים
  • 100 גרם צנוברים
  • חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים או חופן פטרוזיליה קצוצה או 3 כפות תבלין בזיליקום יבש
  • 1 כף רוטב בלסמי
  • מעט מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שמים את קוביות החצילים על תבנית נייר אפיה, מזלפים שמן זית ומלח מעל ואופים למשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  3. לאחר 20 דקות מוציאים את תבנית החצילים ושמים בקערה את החצילים להצטנן.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,מסננים,מזלפים מעט שמן זית ושמים בקערה בצד.
  5. במחבת עם 3 כפות שמן זית מקפיצים את העגבניות שרי החצויות למשך 5 דקות ואז מסירים מהאש.
  6. מוסיפים למחבת את קוביות החצילים ומערבבים בעדינות.
  7. במחבת קטנה קולים את הצנוברים ללא שמן למשך דקה.
  8. מוסיפים את העגבניות שרי,חצילים והצנוברים לפסטה ולערבב היטב.
  9. מוסיפים את חתיכות המוצרלה והבזיליקום הקצוץ ומערבבים היטב ומגישים בטמפרטורת החדר.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסלט פסטה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: