תפריט סגור

סלט פסטה צבעוני משגע

סלט פסטה צבעוני

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט פסטה צבעוני.

מצרכים להכנת סלט פסטה צבעוני:

  • חצי חבילת פסטה מסולסלת או קונכיות (250 גר')
  • שמן זית
  • 2 חצילים בינוניים שטופים, חתוכים לקוביות עם הקליפה
  • 1 סלסלת עגבניות שרי חצויות לחצאים
  • 100 גרם צנוברים
  • חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים או חופן פטרוזיליה קצוצה או 3 כפות תבלין בזיליקום יבש
  • 1 כף רוטב בלסמי
  • מעט מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שמים את קוביות החצילים על תבנית נייר אפיה, מזלפים שמן זית ומלח מעל ואופים למשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  3. לאחר 20 דקות מוציאים את תבנית החצילים ושמים בקערה את החצילים להצטנן.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,מסננים,מזלפים מעט שמן זית ושמים בקערה בצד.
  5. במחבת עם 3 כפות שמן זית מקפיצים את העגבניות שרי החצויות למשך 5 דקות ואז מסירים מהאש.
  6. מוסיפים למחבת את קוביות החצילים ומערבבים בעדינות.
  7. במחבת קטנה קולים את הצנוברים ללא שמן למשך דקה.
  8. מוסיפים את העגבניות שרי,חצילים והצנוברים לפסטה ולערבב היטב.
  9. מוסיפים את חתיכות המוצרלה והבזיליקום הקצוץ ומערבבים היטב ומגישים בטמפרטורת החדר.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסלט פסטה:

Posted in מתכונים לסלטים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!