דרגו את המתכון
ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לדג סלמון בציפוי קראסט מהפנט
מתכון ל4 מנות
4 יח פילה סלמון ללא עור
לערבב בקערה קטנה,
2 כפות מיונז
חצי כפית שום גבישי
מעט טימין
להניח בצד.
בתוך מעבד מזון להוסיף.
חצי צרור כוסברה
1 שן שום
חצי כפית מלח
חצי כוס פיסטוק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס פנקו / פירורי לחם
לטחון הכל טוב, להעביר לקערה
להוסיף עוד חצי כוס פנקו +כף שמן זית
לערבב טוב בעזרת כף.
לסדר בתבנית את הסלמון לשמן את החלק התחתון של הדג , להוסיף מלח ופלפל גם.
להפוך חזרה שהצד העליון כלפי מעלה,
למרוח מהמיונז על הדג שכבה אחידה,
לפזר בצורה יפה מהפירורים שלנו.
לאפות בתנור שחומם מראש,
.דקות 10-15 מעלות 170
בתיאבון .
בהצלחה ירון ידעי
סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת המתכון: