סלמון בקראסט ירוק מהפנט

סלמון בציפוי קראסט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לדג סלמון בציפוי קראסט מהפנט

מתכון ל4 מנות
4 יח פילה סלמון ללא עור
לערבב בקערה קטנה,
2 כפות מיונז
חצי כפית שום גבישי
מעט טימין
להניח בצד.
בתוך מעבד מזון להוסיף.
חצי צרור כוסברה
1 שן שום
חצי כפית מלח
חצי כוס פיסטוק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס פנקו / פירורי לחם
לטחון הכל טוב, להעביר לקערה
להוסיף עוד חצי כוס פנקו +כף שמן זית
לערבב טוב בעזרת כף.
לסדר בתבנית את הסלמון לשמן את החלק התחתון של הדג , להוסיף מלח ופלפל גם.
להפוך חזרה שהצד העליון כלפי מעלה,
למרוח מהמיונז על הדג שכבה אחידה,
לפזר בצורה יפה מהפירורים שלנו.
לאפות בתנור שחומם מראש,
.דקות 10-15 מעלות 170
בתיאבון .
בהצלחה ירון ידעי

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: