סמבוסק גבינה מושלם

סמבוסק גבינה עיראקי מתכון
למתכון הכתוב יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לסמבוסק גבינה מושלם.

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם מרגרינה מזולה
  • 2 וחצי כוסות מים בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל
  • מילוי:
  • 300 גרם גיבאן גבינה עיראקית
  • 200 גרם גבינה פטה קשה
  • 1 קוטג
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • להברשה
  • 1 ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה

  • לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה
  • להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
  • להתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה של רבע שעה .
  • לחלק את הבצק ל6 כדורים.
  • להכין את המלית .
  • לגרד את הגבינות להוסיף קוטג גבינה וקמח לערבב היטב.
  • לרדד כדור לא דק מדי לקחת כוס ולקרוץ עיגולים לשים באמצע מילוי ולסגור היטב כמו סהר לקחת מזלג וללחוץ מסביב.
  • למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות לבדוק כשמוכן להוציא לכסןת עם מגבת. 

סרטון נוסף עם מתכון נוסף לסמבוסק גבינה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: