תפריט סגור

סמבוסק גבינה מושלם

סמבוסק גבינה עיראקי מתכון

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לסמבוסק גבינה מושלם.

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם מרגרינה מזולה
  • 2 וחצי כוסות מים בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל
  • מילוי:
  • 300 גרם גיבאן גבינה עיראקית
  • 200 גרם גבינה פטה קשה
  • 1 קוטג
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • להברשה
  • 1 ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה


  • לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה
  • להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
  • להתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה של רבע שעה .
  • לחלק את הבצק ל6 כדורים.
  • להכין את המלית .
  • לגרד את הגבינות להוסיף קוטג גבינה וקמח לערבב היטב.
  • לרדד כדור לא דק מדי לקחת כוס ולקרוץ עיגולים לשים באמצע מילוי ולסגור היטב כמו סהר לקחת מזלג וללחוץ מסביב.
  • למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות לבדוק כשמוכן להוציא לכסןת עם מגבת. 

סרטון נוסף עם מתכון נוסף לסמבוסק גבינה:

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!