עוגה לשבת פרווה מתכון של תומר תומס

עוגה לשבת פרווה
עוגה לשבת פרווה מתכון קל של תומר תומס

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

עוגה לשבת פרווה מתכון של תומר תומס


מצרכים:
מיכל גלידה פרווה( ניתן להשתמש גם בגלידה חלבית)
קמח תופח (מבחינת כמות, ממלאים את מיכל הגלידה בקמח תופח ביחס של 1:1, כלומר שמים קמח באותה כמות של הגלידה)
כף נוטלה



אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות , ממיסים את הגלידה במיקרוגל ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את הקמח תופח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משמנים את התבנית קלות ומעבירים לתוכה את תערובת הגלידה והקמח.
4. מורחים מעל כף נוטלה ומכניסים לתנור למשך 35 דקות.
5. מוציאים מהתנור ובעזרת קיסם נועצים במרכז העוגים ומוודאים שהוא יצא יבש ואז העוגה מוכנה.
6. נותנים להתקרר, פורסים ומגישים.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: