תפריט סגור

עוגה לשבת פרווה מתכון של תומר תומס

עוגה לשבת פרווה

עוגה לשבת פרווה מתכון של תומר תומס


מצרכים:
מיכל גלידה פרווה( ניתן להשתמש גם בגלידה חלבית)
קמח תופח (מבחינת כמות, ממלאים את מיכל הגלידה בקמח תופח ביחס של 1:1, כלומר שמים קמח באותה כמות של הגלידה)
כף נוטלה



אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות , ממיסים את הגלידה במיקרוגל ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את הקמח תופח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משמנים את התבנית קלות ומעבירים לתוכה את תערובת הגלידה והקמח.
4. מורחים מעל כף נוטלה ומכניסים לתנור למשך 35 דקות.
5. מוציאים מהתנור ובעזרת קיסם נועצים במרכז העוגים ומוודאים שהוא יצא יבש ואז העוגה מוכנה.
6. נותנים להתקרר, פורסים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!