עוגיות אלפחורס נימוחות

אלפחורס לילך עזוז
לילך עזוז משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לעוגיות אלפחורס נימוחות.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

לילך עזוז משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לעוגיות אלפחורס נימוחות.

מצרכים ל-36 עוגיות בערך:

לבצק:

  • 500 גרם קורנפלור (2 ½ חבילות)
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • 200 גרם חמאה (מומסת)

למלית וקישוט:

  • קוקוס
  • ריבת חלב (קנויה)

אופן הכנה:

  • נכין את הבצק על ידי לישת כל החומרים יחדיו. לאחר מכן שמים אותו לקירור במקרר למשך שעה. אפשר גם, אבל פחות מומלץ, לשים למשך 10 דקות במקפיא.
  • אחרי הייצוב של הבצק, משטחים אותו עם מערוך וקורצים לעיגולים בגודל הרצוי.
  • מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך 10 דקות. חשוב להשגיח שהעוגיות ישארו לבנות.
  • בסיום האפייה מוציאים ומשאירים בצד למשך 20 דקות.
  • לאחר מכן מזלפים בריבת חלב עם שק זילוף (לא מומלץ בכפית כי היא יכול לשבור את העוגיה), ואז שמים מעל לזה עוד עוגייה.
  • לסיום מגלגלים בקוקוס

סרטון עם מתכון נוסף לאלפחורס:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: