עוגיות פריכות עם מילוי

עוגיות פריכות עם מילוי
דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות פריכות עם מילוי.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות פריכות עם מילוי.

  • קילו קמח רגיל מנופה
  • 2 אבקת אפיה
  • כף תמצית וניל
  • 4 ביצים שלמות
  • 1 מחמאה מומסת
  • מיץ מתפוז 1
  • מים
  • אפשרויות מילוי(:)
  • ממרח שוקולד
  • ריבה ועליה קוקוס מפוזר
  • ממרח תמרים עם אגוזים וקצת קינמון

אופן ההכנה

  • שמים את חומרי הבצק ואת המים מוסיפים קצת קצת ולשים עד שהופך לבצק נעים לעבודה (זהירות עם המים , תמיד אפשר להוסיף אבל להוריד אי אפשר).
  • מחלקים ל 4 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה דק, לא שקוף שיקרע אבל רצוי דק כמה שאפשר.
  • מורחים מילוי כבחירתכם ומגלגלים
  • חותכים כ 2 ס"מ , ומסדרים על נייר אפיה (אפשר להפוך את החתיכות על הצד שיצא כשושנה -ראי תמונה עם ריבה).
  • לתנור 180 מעלות כחצי שעה עד שיזהיב קצת. לא חום שלא יהיו קשות.

מתכון נוסף לעוגיות פריכות במילוי אגוזים:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: