עוגיות פריכות עם מילוי

עוגיות פריכות עם מילוי
דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות פריכות עם מילוי.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות פריכות עם מילוי.

  • קילו קמח רגיל מנופה
  • 2 אבקת אפיה
  • כף תמצית וניל
  • 4 ביצים שלמות
  • 1 מחמאה מומסת
  • מיץ מתפוז 1
  • מים
  • אפשרויות מילוי(:)
  • ממרח שוקולד
  • ריבה ועליה קוקוס מפוזר
  • ממרח תמרים עם אגוזים וקצת קינמון

אופן ההכנה

  • שמים את חומרי הבצק ואת המים מוסיפים קצת קצת ולשים עד שהופך לבצק נעים לעבודה (זהירות עם המים , תמיד אפשר להוסיף אבל להוריד אי אפשר).
  • מחלקים ל 4 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה דק, לא שקוף שיקרע אבל רצוי דק כמה שאפשר.
  • מורחים מילוי כבחירתכם ומגלגלים
  • חותכים כ 2 ס"מ , ומסדרים על נייר אפיה (אפשר להפוך את החתיכות על הצד שיצא כשושנה -ראי תמונה עם ריבה).
  • לתנור 180 מעלות כחצי שעה עד שיזהיב קצת. לא חום שלא יהיו קשות.

מתכון נוסף לעוגיות פריכות במילוי אגוזים:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: