תפריט סגור

עוגיות קינמון מתכון מנצח

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות קינמון מושלמות

מצרכים:

מהמתכון יוצאים כ- 30 עוגיות
3 כוסות קמח
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
1 כוס שמן קנולה
2 כפיות אבקת קינמון
כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר סוכר חום דמררה או כוס סוכר לבן .(עדיף חום)
קורט מלח

לציפוי:
חצי כוס סוכר לבן
כף גדושה אבקת קינמון

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. עם וו גיטרה במיקסר מערבבים את כל החומרים עד שמתקבל בצק מרקם חולי(פירורי) – ניתן לעשות ידנית
3.יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומועכים מעט בעזרת היד.
4. מערבבים את הסוכר והקינמון של הציפוי וטובלים את העוגיות שיצרנו בתערובת הקינמון והסוכר ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה.
5. אופים את העוגיות למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואז מוציאים להתקרר למשך 10 דקות גם אם נראה שהעוגיות לא מוכנות.

שומרים בכלי סגור בטמפרטורת החדר, ניתן לשמור עד שבוע.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של העוגיות קינמון:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!