תפריט סגור

עוגיות קפה שכייף לפתוח איתם את הבוקר

עוגיות קפה מתכון
Booking.com

עוגיות קפה שכייף לפתוח איתם את הבוקר

המצרכים ל-30 עוגיות קטנות:
כף נס קפה (לא מגורען)
כף מים חמים
120 גרם חמאה רכה או מחמאה
רבע כוס אבקת סוכר (50גרם)
1 ביצה
1 כוס קמח
½ 1 כפות אבקת קקאו (לא שוקולית)

אופן ההכנה:
שמים בקערה את החמאה המומסת עם אבקת הסוכר ומערבבים היטב עד שהם מתמזגים. מוסיפים ביצה ומערבבים שוב היטב. מערבבים בכוס את נס הקפה עם המים החמים, שופכים לקערה ומערבבים היטב. (מי שרוצה עוגיות אספרסו אפשר לשפוך בשלב הזה 2 כפות אספרסו מוכן בטמפ' החדר). מנפים את הקמח ביחד עם הקקאו לתוך הקערה. (חשוב לא להשתמש בשוקולית כי הקקאו נותן לעוגיות צבע חום כהה ועמוק בדומה לפולי קפה). ללוש עד לקבלת בצק חום ואחיד. צרים בידיים כ- 30 עיגולים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת סכין לא משוננת יוצרים במרכז העוגיה שקע. על מנת שיראו כמו פולי קפה. מכניסים לתנור שחומם לחום של 170 מעלות למשך כ-15 דקות. לצנן ולהגיש ליד הקפה.
בתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!