דרגו את המתכון

עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה ב-10 דקות: המתכון המהיר שאי אפשר להפסיק לנשנש!

דמיינו את הרגע הזה שבו הריח הנימוח והמפתה של עוגיות שוקולד צ'יפס טריות ממלא את הבית – ועכשיו החלק המפתיע: בלי מוצרי חלב, בלי טרחה ועם הכנה מהירה של פחות מ-10 דקות! העוגיות האלה פריכות מבחוץ, רכות ונימוחות מבפנים ומלאות בחתיכות שוקולד נדיבות, שגורמות לכל ביס להיות פשוט חלומי. בין אם אתם זקוקים לקינוח קל ומושלם לאירוח פרווה, או שאתם פשוט אוהבים מתכונים מנצחים בזריזות, המתכון הזה פשוט חובה אצלכם במטבח.

מידע בסיסי:

רשימת המצרכים:

הוראות הכנה:

  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות, ורפדו תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  2. בקערה בינונית ערבבו היטב את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח. ערבוב טוב בשלב הזה מבטיח חלוקה שווה של הטעמים בעוגייה.
  3. הוסיפו לתערובת את השמן, תמצית הוניל והמים וערבבו עד לקבלת בצק אחיד ורך (אם נראה יבש, הוסיפו כף נוספת של מים).
  4. הכניסו לעיסה את השוקולד צ'יפס וערבבו בזהירות, רק עד שהשוקולד מתפזר באופן שווה. אל תערבבו יותר מדי – המרקם אמור להישאר רך ולא דחוס.
  5. בעזרת כף, עצבו כדורים קטנים והניחו אותם בתבנית, במרווחים של 4-5 ס"מ זה מזה (העוגיות מתרחבות במהלך האפייה).
  6. אפו בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, עד ששולי העוגיות מוזהבים קלות – אל דאגה, המרכז אמור להיראות מעט רך, העוגיות יתקשו לאחר שהתקררו מעט.
  7. הוציאו מהתנור והניחו לעוגיות להצטנן כ-5 דקות לפני האכילה (אם תצליחו להתאפק!).

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה:

וריאציות ושדרוגים מפנקים:

איך להגיש?

הגישו את העוגיות לצד קפה ארומטי, כוס תה חמה או חלב שקדים קר וטעים. להסעת הטעם לשלב הבא, נסו למרוח מעט חמאת שקדים טבעית על חלקה התחתון של העוגייה – מדהים!

אז למה אתם מחכים? רק 10 דקות ואתם יכולים ליהנות מעוגיות הבית הכי טעימות שאי פעם הכנתם, בלי מוצרי חלב ובהצלחה מובטחת. ספרו לנו איך יצא לכם ואל תשכחו לשתף עם חברים ומשפחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות