תפריט סגור

עוגיות שוקולד צ׳יפס פרווה מושלמות

עוגיות שוקולד ציפס פרווה

סיון אוחיון אברג'ל משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שוקולד צ׳יפס מושלמות.

מצרכים להכנת עוגיות שוקולד צ׳יפס:

200 גרם מחמאה מומסת
כוס ורבע סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום (דמררה)
קורט מלח
כפית תמצית וניל
1 ביצה בגודל לארג'
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
250 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ

כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה קרה.


אופן הכנה:

  1. לערבב את כל החומרים בקערה עם מטרפה, את הקמח מוסיפים בסוף ומערבבים עד שלא רואים את הקמח בתערובת. מכסים ושמים במקרר לשעה.
  2. לאחר שעה יוצרים כדורים בגודל 15 גרם ושמים עם מרווחים על תבנית עם נייר אפיה משומן קלות (לא משטחים את הכדורים, זה משתטח לבד באפיה).
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כ-15 דקות (יש להזהר מלייבש את העוגיות בתנור). מוציאים את העוגיות מהתנור בתום האפיה ונותנים להם להתקרר במשך 5 דקות לפחות (לא נוגעים עד שהעוקיות מתייצבות.
Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!