עוגיות שושנים מושלמות

עוגיות שושנים מתכון
אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שושנים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שושנים.

  • לבצק :
  • 2.5 כוסות קמח ( 350 גרם)
  • חצי כוס קרונפלור
  • 200 גרם מחמאה קרה לקוביות
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים
  • לקצף הביצים:
  • 3 חלבונים
  • כוס חד פעמי שקוף סוכר
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון נכניס את המחמאה הקמח,האבקת אפיה,הקרונפלור והסוכר וניל ,נעבד עד למצב פירורים נוסיף את החלמונים והמיץ תפוזים נעבד עד שמתקבל גוש בצק ,נכניס את הבצק למקרר עד שנכין את קצף הבצים .
  • להכנת קצף הביצים :
  • במיקסר במהירות גבוהה נקציף את החלבונים ונוסיף את הסוכר בהדרגה עד שמתקבל קצף יציב , כעת נוסיף את הפודינג וניל נקציף עד להטמעה .
  • נכין נייר אפייה נקמח את הנייר אפייה את הבצק נחלק ל 3 כדורים.
  • כל כדור נקמח הבצק מעט דביק וזה בסדר ונרדד למלבן ,במידה והבצק נדבק למערוך נניח נייר אפייה מעל הבצק המקומח ונרדד .
  • נמרח קרם ביצים ,נגלגל לרולדה בעזרת הנייר אפייה ככה נעשה עם 2 הכדורים הנוספים ,נכניס את הרולדות למקפיא לחצי שעה ,לא לוותר, כך החיתוך יותר קל והצורה נישארת יפה. אחרי חצי שעה נסיר את נייר האפייה ונחתוך פסים כל אחת לפי העובי שרוצה ,נניח אותם לא צפוף כי הן תופחות בתבנית מרופדת בנייר אפיה,בצורה שהקרם ביצים הוא כלפי מעלה ניתן לעטר בסוכריות צבעוניות לפני האפיה .
  • נאפה בחום 170 כ 20 דקות עד שמזהיב מעט ,ניתן להקפיא אחרי ההכנה או לשמור בקופסא אטומה .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: