תפריט סגור

עוגיות שושנים מושלמות

עוגיות שושנים מתכון

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שושנים.


  • לבצק :
  • 2.5 כוסות קמח ( 350 גרם)
  • חצי כוס קרונפלור
  • 200 גרם מחמאה קרה לקוביות
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים
  • לקצף הביצים:
  • 3 חלבונים
  • כוס חד פעמי שקוף סוכר
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון נכניס את המחמאה הקמח,האבקת אפיה,הקרונפלור והסוכר וניל ,נעבד עד למצב פירורים נוסיף את החלמונים והמיץ תפוזים נעבד עד שמתקבל גוש בצק ,נכניס את הבצק למקרר עד שנכין את קצף הבצים .
  • להכנת קצף הביצים :
  • במיקסר במהירות גבוהה נקציף את החלבונים ונוסיף את הסוכר בהדרגה עד שמתקבל קצף יציב , כעת נוסיף את הפודינג וניל נקציף עד להטמעה .
  • נכין נייר אפייה נקמח את הנייר אפייה את הבצק נחלק ל 3 כדורים.
  • כל כדור נקמח הבצק מעט דביק וזה בסדר ונרדד למלבן ,במידה והבצק נדבק למערוך נניח נייר אפייה מעל הבצק המקומח ונרדד .
  • נמרח קרם ביצים ,נגלגל לרולדה בעזרת הנייר אפייה ככה נעשה עם 2 הכדורים הנוספים ,נכניס את הרולדות למקפיא לחצי שעה ,לא לוותר, כך החיתוך יותר קל והצורה נישארת יפה. אחרי חצי שעה נסיר את נייר האפייה ונחתוך פסים כל אחת לפי העובי שרוצה ,נניח אותם לא צפוף כי הן תופחות בתבנית מרופדת בנייר אפיה,בצורה שהקרם ביצים הוא כלפי מעלה ניתן לעטר בסוכריות צבעוניות לפני האפיה .
  • נאפה בחום 170 כ 20 דקות עד שמזהיב מעט ,ניתן להקפיא אחרי ההכנה או לשמור בקופסא אטומה .
Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!