עוגיות שקדים טחונים מבחר מתכונים

עוגיות-שקדים-טחונים-עבמבר
4 מתכונים מושלמים של עוגיות שקדים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

4 מתכונים מושלמים של עוגיות שקדים.

עוגיות שקדים טריפוליטאיות (עבמבר) של עדן כהן:

מצרכים:

  • 2 חלבונים
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 2 וחצי כוסות שקדים טחונים
  • תמצית שקדים

אופן הכנה:

  1. כוס מדידה חד פעמית חמה – 20 עוגיות .
  2. במעבד מזון 2 חלבונים L ו-2 כוסות אבקת סוכר לעבד במשך 3 דקות.
  3. להוסיף 2 וחצי כוסות שקדים טחונים לעבד עוד כ-3 דקות .
  4. להוסיף 4-5 טיפות תמצית שקדים ולעבד.
  5. ליצור בידיים עיגולים בגודל כדור פינג פונג להניח על תבנית עם ניר אפייה להניח שקד מולבן ולמעוך טיפה (שיהיו עבות) *מומלץ לעבוד עם טיפה מים בידיים אם העיסה דביקה .
  6. לחמם מראש תנור ל-180 מעלות, להכניס את התבנית לתנור ולהוריד את החום ל-170 מעלות למשך 17 דקות .
  7. לא לאפות יותר מ-17 דקות – העוגייה עלולה להתייבש. כשיוצא מהתנור לכסות עם מגבת את התבנית .

עוגיות שקדים פרוסים של חן במטבח:

עוגיות שקדים של שרה יוסף:

מצרכים:

  • 3 חלבונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3 טיפות תמצית שקדים
  • 400 גרם שקדים ללא קליפה טחונים דק
  • צלחת עם אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף לא קשה .
  2. להוסיף את אבקת הסוכר ולהקציף עוד קצת להוסיף את השקדים ,תמצית שקדים ולקפל לקצף זה מעט דביק וזה בסדר להכניס למקרר חצי שעה .
  3. לקחת מעט ולגלגל באבקת סוכר להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות 15 דקות .

עוגיות שקדים שנמסות בפה של נטע בשביל השוקולד:

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה רכה מאוד
  • מעט מלח
  • 100 גרם אבקת סוכר (שקית)
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • גרידה מ-1/2 לימון
  • 2 כפות חלב
  • 200 גרם שקדים טחונים, אני קונה מראש בחנות ומבקשת שיטחנו לי במקום)
  • כוס וחצי קמח לבן
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב עד קבלת תערובת מוקצפת.
  3. מוסיפים קמח, וקורנפלור, שקדים טחונים, אבקת אפייה.
  4. מערבלים שוב במהירות נמוכה עד שמקבלים גושי בצק אחידים.
  5. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות.
  6. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומכינים ממנו צורת חצי ירח.
  7. מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה חשוב להקפיד על מרווחים.
  8. אופים במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות ,זהירות לא להגיע להשחמה.
  9. 1מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
  10. אהבתם כנסו לעוד מתכונים בדף הפייסבוק וכאן "נטע בשביל השוקולד"

מתכון נוסף לעוגיות שקדים: עוגיות שקדים ודבש

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *