דרגו את המתכון

עוגיות שקדים ללא גלוטן מעולות בעשר דקות בלבד: המתכון הכי מהיר, קל וממכר שיש!

יש רגעים שפשוט חייבים משהו מתוק ומהיר, רצוי כמה שיותר מהר, והכי בריא שאפשר. מה אם אגיד לכם שתוך 10 דקות בדיוק תוכלו להנות מעוגיות שקדים פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, נטולות גלוטן, ועם ארומה מטריפה של שקדים קלויים שנישאת באוויר? ספוילר: אתם הולכים להכין את המתכון הזה שוב ושוב. היום נגמרו התירוצים – המתכון האולטימטיבי לעוגיות שקדים מהירות וטעימות להפליא נמצא כאן.

מידע בסיסי על המתכון:

המצרכים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה בינונית מערבבים היטב את קמח השקדים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
  3. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל לקערה ומערבבים היטב, עד לקבלת בצק רך ואחיד (אין צורך במיקסר, ערבוב מהיר ביד מספיק!).
  4. בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים מהתערובת (בערך בגודל של כדור פינג פונג). מניחים על התבנית ומשטחים קלות.
  5. מפזרים מעל כל עוגייה מעט שקדים פרוסים לקישוט.
  6. אופים בתנור שחומם מראש כ-10 דקות בלבד, עד שהעוגיות הופכות זהובות וריחניות (זהירות לא לאפות יותר מדי, כדי שהפנים יישאר רך וכייפי).
  7. מוציאים, מאפשרים לעוגיות להתקרר כמה דקות לפני ההגשה, ומתענגים על הטעם המושלם!

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה:

וריאציות ושדרוגים טעימים:

איך להגיש?

עכשיו תורכם – רוצו למטבח, נסו את המתכון הפשוט והגאוני הזה ואל תשכחו לספר לנו בתגובות איך יצא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות