עוגיות שקדים מהירות

עוגיות שקדים מתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים מהירות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים מהירות.

מצרכים:

  • 3 כוסות חד"פ לשתייה קרה שקדים טחונים (300 גר')
  • 1 כוס סוכר (100 גר')
  • 2 חלבונים
  • חצי כפית מחית וניל או תמצית שקדים או תמצית וניל
  • אבקת סוכר לפיזור לפני אפייה

אופן הכנה:

  • מספיק לכ- 16 עוגיות.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
  • בקערה מערבבים יחד את הסוכר והשקדים.
  • להוסיף את החלבונים והתמצית וניל או שקדים ולערבב היטב עד קבלת תערובת חולית פירורית.
  • ליצור עיגולים קטנים בידיים מעט רטובות.
  • לטבול בקערית עם אבקת סוכר מכל הצדדים, לשטח מעט ולהניח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות 15 דקות ולהוציא גם אם נדמה שלא מוכנות.
  • לתת להצטנן. בזמן ההתקררות הן מתרחבות מעט ונוצרים סדקים יפים ♥.

סרטון עם מתכון נוסף של עוגיות שקדים:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: